HomeOver IBCEaktiviteitenagendaContactVacaturesNieuwsProject Kanssteun ons

On december 23rd, 2017

Huiswerkbegeleiding

Onderwijs vormt een essentiële schakel in de ontwikkeling van mensen, maar vooral voor de jongeren. Wie geen of weinig onderwijs heeft genoten, kan veelal niet volwaardig deelnemen aan het maatschappelijk verkeer.

Groep 3 tm/5
Voor leerlingen van het basisonderwijs is voor kinderen uit de groepen 3 t/m 5 vooral ingezet op verbetering van taal en rekenen. Op een ongedwonge wijze (spelend leren) proberen wij door middel van taal-en rekenoefeningen kinderen die een achterstand hebben op het gewenste niveau te brengen.

Groep 6 t/m 8
Voor leerlingen uit de groepen 6 t/m 8 is aandacht besteed aan alle vakken. Indien nodig, krijgen kinderen ook individuele begeleiding. Voor leeringen van groep 8 worden ieder jaar speciale NIO/CITO oefentoetsen georganiseerd, zo kunnen zij zich dan extra voorbereiden voor de NIO/CITO toets.

Locatie: Valkhof 67, 2261 HS te Leidschendam

Zaterdag    13:30 – 15:00 uur    Basisonderwijs – groep 3 t/m 5
Zaterdag    15:00 – 17:00 uur    Basis onderwijs – groep 6 t/m 8

Wilt u zich aanmelden? Stuur een mail met uw gegevens en de activiteit(en) waarvoor u zich wilt aanmelden naar info@ibce.biz.

Deze activiteiten gaan in overleg met het schoolbestuur van Panta Rhei en worden mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Leidschendam-Voorburg, het Tijtgatfonds, het Oranjefonds, Fonds 1818 en de Leidschendamse Business Club.

Stichting IBCE

Homeover onsSponsorenContactAgenda

activiteiten

Tekenen en schilderenHuiskamerprojectStudieloopbaan-begeleidingHuiswerkbegeleiding/

sponsoring

Wilt u doneren?Sponsors

Stay in Touch

Deze site wordt gesponsored door Exepta

Stichting IBCE
info@ibce.biz
06 5534 4469
Mobiel: 06 5534 4469
info@ibce.biz
© Copyright 2017 - IBCE- All Rights Reserved
PrivacyTerms & Conditions
envelope-omap-markerphonetwitterfacebooklinkedinmenu